Beersdal.nl (c) Muziekmolen nl arizonaradio nl
all rights by beersdal.nl
Beersdal - Home
Beersdal - Lino
De wieer Heerlen mnd acht 2018
In de Beersdal waar ik woon, zijn de tuinen groot zat. Op 25 bij 25 mtr moet je wel wat ruimte hebben voor wat groene groenten. Er zijn wat omstandigheden dat je voor de hobby toch effe de fiets moet nemen.
Er is nogal wat last van een boom, die mijn tuin geheel de zon ontneemt. Zonder zon groeit er weinig of niets goed, dus zodoende heb ik er een nieuwe hobby erbij. Fietsen, schoffelen en wat er zoal komt kijken bij een groente, fruit en bloementuin.

Volkstuinvereniging De Passart in de Wieer te Heerlen. Bij toeval ben ik op dat complex verzeil geraakt, het helpen van wat buurtjes met voor hen iets te grof werk was daarvan de oorzaak, maar na drie jaar nu ook een eigen tuin te hebben onderhouden, zeg ik, WEET WAT JE EET, NEEM EEN VOLKSTUINTJE. Alles uit het groen, doen ! Inspanning als ontspanning, heeft u nog niet eerder ervaren gehad of gedaan met een groentetuin ! gewoon doen. Op het gezellige complex is nog plaats voor de beginnende of ervaren tuinder, de tuinen zijn rond de honderd vierkante meters groot. Kosten zijn per jaar en bedraagt 45 €  Het gebruik van water is wel aan wat advies (lees regels) gebonden, maar is verder kosten vrij. TIP: Geniet ook van je tuin, je bent er heus wel wat tijd aan kwijt, onthaasten is iets wat je kan leren. Een redelijke impressie van het complex krijg je door het filmpje te bekijken, druk play. Bron is You Tube - De eigenaar en maker van deze opnamen is een lid van de vereniging. Delen is vrij.

Film tuin Passart

Info over de mogelijkheden voor een afspraak of bezoek aan het complex.
Graag via mail: tuinpassart @ gmail.com (zonder de spaties)

De ingang van de tuinen ligt Carisweg no 52 - 55
Deze ligt aan de Terweyerweg 99
Heerlen.
de Wieer.

Binnenkort begint het winter klaar
maken van de tuinen weer.
De spruiten, boerenkool winterprei
enz komen van stal, een tuinder ligt wat
voor op het schema. Het is Zomer.
Vooruitdenken en planning is een
deel van het IQ dat met tuinieren
constant getest word :).
Een tip uitwisselen wat plantjes of
een handje hulp.
Beersdal - Home
Made by StaRoz